Josep Maria Loste

Dilluns, 14.5.2018 23:31h

Josep Maria Loste

Gràcies, Mikko Kärnä


Mikko Kärnä és un eurodiputat finlandès, defensor de la minoria de Lapònia i, a més, és un gran catalanòfil : un gran defensor de Catalunya en l'àmbit europeu i internacional.

Mikko Kärnä va iniciar a partir de l'1-O una gran tasca de solidaritat amb Catalunya; va demanar, a través de les xarxes socials que tots els catalans li enviessin cartes i escrits  sobre la violència i la repressió exercida per les forçes d’ordre públic comandades per al govern espanyol el passat 1-O  a casa nostra. Ja n'ha rebut més de 9.000. Ell  pensa  fer-les   arribar al govern espanyol.

Però no és només la correspondència epistolar; Mikko Kärnä, a través de les xarxes socials, ha tramès missatges al govern espanyol i al cap de l'Estyat espanyol, perquè respectin la  determinació i  la  voluntat política del poble de Catalunya; per tal de poder  convocar un referèndum d'autodeterminació pactat, amb totes les garanties  democràtiques i  amb el  control  i el vist-i-plau  de la comunitat internacional. Mikko Kärnä és un gran amic de Catalunya i de la causa catalana al món. Caldria fer-li un homenatge. Us proposo que feu cartes a la premsa i  escrits  a les xarxes  socials  a favor seu i expliqueu  la seva  lluita cívica a favor de Lapònia i Catalunya. Llegeix l'entrada al blog