Jordi Solé

Dimecres, 8.10.2014 22:30h

Jordi Solé

Jordi Solé repetirà com a candidat d'ERC a Caldes de Montbui

L’Assemblea Ordinària d’ERC Caldes de Montbui, celebrada el passat 2 d'octubre, aprovà per aclamació la candidatura a l’alcaldia de Jordi Solé per a les properes eleccions municipals de 2015.


Després de l’Assemblea celebrada el passat dijous 2 d’octubre a les 20h, la Secció Local d’ERC ha fet oficial aquest divendres la presentació del l’alcaldable d’ERC per a les properes eleccions municipals.

La roda de premsa ha començat amb la presentació d'un vídeo de pre-campanya (
https://www.youtube.com/watch?v=u0THjrHK7FE) i, tot seguit, l’actual alcalde de la nostra vila i candidat a repetir a l’alcaldia, ha presentat el lema d'aquesta precampanya: “Més a prop del poble que volem”, com a fruit de la feina feta i els projectes portats a terme durant aquestes gairebé dues legislatures, però afirmant que continua sent necessari un lideratge fort i comptar amb un equip sòlid per a projectes de gran rellevància per al nostre poble.

Tanmateix, en Jordi Solé també ha afirmat que la precampanya posa ara un breu parèntesi fins al 9 de novembre, perquè és el moment de destinar tots els nostres esforços en la campanya més important de les nostres vides, tot defensant la democràcia i el dret a decidir del poble de Catalunya.

Solé, ha volgut afegir que emprèn amb molta il·lusió aquesta nova candidatura, perquè se sent correspost amb el suport de la militància, del poble i, també, de gent de fora del nostre municipi.
Llegeix l'entrada al blog