Cosa Pública

Dimecres, 24.6.2015 10:27h

Cosa Pública

ELS JOCS DEL 2017


Els primers dies del nou mandat de l’Ajuntament de Tarragona han estat marcats pels Jocs del Mediterrani. No és estrany, els mesos passen molt de pressa i la causa es mou en un laberint d’ombres que no és precisament tranquil·litzador.

El temps de l’autocomplaença ha passat i hi ha prou exemples perquè els marges de confiança amb la capacitat de gestió de l’equip socialista hagin minvat progressivament. La seva mateixa estratègia de comunicació, més pròxima a la propaganda que a la transparència i al respecte pel ciutadà, ha generat força confusió.

En qualsevol projecte de certa magnitud cal guiar-se per uns indicadors que permetin avaluar constantment les desviacions sobre el full de ruta marcat, per fer les rectificacions que calgui i per no assumir més riscos dels estrictament raonables pel bon fi de l’empresa. Més enllà que ERC estiguéssim, en un inici, a favor d’uns jocs internacionals que fossin l’argument per a transformar Tarragona en molts àmbits, tenim els mateixos dubtes Llegeix l'entrada al blog